Home Tilbehør OneGripper Seat Cover White
Tilbud

OneGripper Seat Cover White

DKK 490,00

ONEGRIPPER ™ er et revolutionerende patenteret premium sædeovertræk med ekstremt greb og holdbarhed til enduro, motocross, supercross og supermoto.

Varenummer (SKU): OGSC01-WH Kategorier: , ,

Beskrivelse

ONEGRIPPER ™ er et revolutionerende patenteret premium sædeovertræk med ekstremt greb og holdbarhed til enduro, motocross, supercross og supermoto. Sædebetræk er udviklet af nogle af de bedste motocross- og enduro-kørere i verden. Onegripper garanterer ekstremt greb i al slags vejr, sindssyg holdbarhed, 100% vandtæt, der sparer dit skum, en fantastisk følelse, og det sparer dine energiarme og overkrop, mens du kører.

Funktioner:

Greb. Maksimalt greb under alle forhold, selv det mudste løb. En balance mellem for meget og for lidt greb giver rytteren en fantastisk følelse på cyklen og giver en mere afslappet tur, der forhindrer armpumpe.
Vandtæt. 100% vandtæt under kørsel og vask, hvilket forlænger sædets levetid ved at holde skummet tørt. Sædet er også utrolig let at vaske.
Holdbar. En holdbar materialeblanding skaber en levetid på op til 2 til 3 gange længere end standard og andre covers på markedet. Ingen sømme eller folder, der knækker.

Energi. Grebet sparer din energi, og du kan køre mere afslappet, hvilket resulterer i bedre kondition i slutningen af ​​løbet. Fokus skal være på det sjove, kørslen!

Produkt detaljer:

Udviklet til: Enduro, Motocross, Supercross, Supermotard.
Pasform: Passer til alle mc-mærker og modeller – “one size fits all” – Se instruktionsvideo nedenfor for montering.
Materiale: Lavet af flere lag med omhyggeligt valgt silikone.
Vægt monteret: Ca. 300 gram på en 125cc og op afhængigt af model.

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OneGripper Seat Cover White”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *